Stoere 5kg baar

Koopkoper.nl

Een geweldig cadeau, een mooie herinnering of gewoon een mooi bezit.

Koopkoper heeft de eerste Nederlandse koperbaren ontworpen en laat deze in eigen beheer vervaardigen door gespecialiseerde Nederlandse bedrijven. De baren zijn van zuiver koper gemaakt en hoogglans gepolijst.

De baren, met verschillende gewichten, hebben alle een eigen afbeelding.

U bent bij koopkoper.nl aan het juiste adres voor uw Koperbaren - een mooi bezit en een prachtig cadeau. Een herinnering aan een 12,5 jarig jubileum een 12,5 jarige verjaardag of een andere gelegenheid waar iets blijvends bij past.

Snelle levering
Wij streven ernaar de koperbaren, onmiddellijk na uw bestelling en betaling via iDEAL, verzendklaar te maken. Vervolgens worden de baren de volgende werkdag naar wens met track-trace of aangetekend verzonden. Bij bestelling van grote hoeveelheden of ingeval van grote drukte kan de levertijd iets oplopen.


Goede klantcontacten
Na bestelling ontvangt u een persoonlijke bevestiging, vergezeld van een kopie van de factuur. Vervolgens ontvangt u een kopie van het verzendbewijs. Wij zijn iedere dag tot 22.00 uur bereikbaar.

Een goed product
We krijgen veel leuke reacties. De meeste over de snelle levering of de kwaliteit van de baren. De volgende reactie wilden we graag uitlichten:

Ik heb de bestelling zojuist binnen gekregen. Hartelijk dank voor de snelle service en de extra seal zakken.